Stephan Peters – Mensenwerk

Inspireren, coachen, motiveren en verbinden. Meer dan dertig jaar mijn dagelijkse uitdaging. Succes bouwen, samen met collega’s, klanten, leveranciers en andere belanghebbenden. Van hen leerde ik de gemene deler kennen: we zijn samen meestal nét mensen. 

Individuen met vaak dezelfde kwetsbaarheid en drijfveren. Uitgedaagd door kansen, betere prestaties, meer omzet, hogere winst en meer efficiency. Maar ook  gedreven en beperkt door o.a. manipulatie, oneerlijkheid, misleiding of overlast. Hoe klein ze in de eeuwigheid ook mogen zijn, het zijn grote obstakels in de dagelijkse zoektocht naar succes en geluk.

Mijn expertise, advies en ondersteuning zijn gestoeld op nuchterheid, vertrouwen en een open communicatie. Uitgangspunten die soms vergeten lijken te zijn terwijl de behoefte aan verbinding in maatschappij en bedrijf blijft groeien. Toch raken steeds vaker mensen de weg kwijt doordat middel en doel ongemerkt steeds van positie lijken te wisselen.

 Ik werk vanuit een eigen visie op mens en wereld zonder een absolute waarheid. Met een gezonde dosis humor wordt dat proces als kneedbaar en uiteindelijk hechtend cement waar ik soms mee vergeleken wordt. Want waar gaat het allemaal om wanneer we de periode van verwondering uit onze kindertijd achter ons hebben gelaten? Bij de studiekeuze, relaties, ambities, interesses en bij het bevoorraden van de zakelijke piramide?

Genoeg metaforen? Kijk dan gerust verder. Of nóg liever, bel/mail voor een persoonlijke kennismaking. We zijn immers niet gebouwd om alleen via een scherm te communiceren. Ondanks alle technische ontwikkelingen blijft het leven op je werk, met je relaties en zakenpartners in de eerste plaats namelijk vooral mensenwerk! 

Stephan Peters

 

‘Volgens veel managementboeken dienen alle neuzen in dezelfde richting te staan. Wat een saaie bedoening!’

Stephan Peters – Mensenwerk

Managen, inspireren, coachen, motiveren en reflecteren. Meer dan dertig jaar mijn dagelijkse uitdaging. Aan succes bouwen, samen met collega’s, klanten, leveranciers en andere belanghebbenden.

Copyright © 2016 Stephan Peters