Stephan Peters – Fotografie

Spelen met licht, sluitertijden, diafragma’s, kadrering en posities. In een steeds vernieuwend visueel contact met de wereld staan. Menig fotograaf zal beamen dat het werken met een ‘derde oog’ je creatiever laat kijken.

Fotograferen dwingt scherp(er) te observeren. Vanuit een afstand en verwondering te kijken naar de interactie tussen mensen die je pad kruisen. Je open te stellen voor de inspiratie die in de wereld verscholen ligt; de kracht van het contrast, de nuance van de kleuring of de kleurenwaaier aan mogelijkheden! 

Mijn beelden kenmerken zich door Photography in plaats van photoshop. Documentairefotografie, bedrijfsreportages en portretten waarin vaak de mens centraal staat. 

 Ik kom graag vertellen wat je van mijn fotografie mag verwachten. Zowel voor zakelijke doeleinden als privé gebruik.

In 2015 verscheen mijn boek “Duotonen” (25 x 30 cm, 272 pag. gebonden) met daarin een selectie van foto’s uit de afgelopen jaren. Gedrukt in zwart en grijs (‘duotoon’ in vakjargon) afgewisseld met poëzie uit eigen hand.

Mijn vrije werk is te zien op Instagram onder de naam Diapostief: https://www.instagram.com/diapositief/ 

 

 

 

‘Met de juiste belichting blijft in elke situatie de afhankelijkheid tussen duister en licht bestaan.’

Stephan Peters – Mensenwerk

Managen, inspireren, coachen, motiveren en reflecteren. Meer dan dertig jaar mijn dagelijkse uitdaging. Aan succes bouwen, samen met collega’s, klanten, leveranciers en andere belanghebbenden.

Copyright © 2016 Stephan Peters