Stephan Peters – Reisbegeleiding

‘Wie reist is rijk’ luidt de spreuk, een mooi voorbeeld van een oude wijsheid in een kort gezegde. Het is een verrijking om samen met andere mensen in een verrassende natuur of cultuur nieuwe werelden te ontdekken.

Mijn bandensporen en voetafdrukken gingen tot nu toe over diverse wegen en paden; het verademende natuurschoon van Engeland en Scandinavië, de lang verborgen plekken in Tsjechië, Slowakije, Roemenië, Bulgarije en Albanië, de warme kleuren in Griekenland, Kroatië, Servië en Montenegro, de nostalgie van Polen, Litouwen. Letland en Estland, de culturele pareltjes in Italië, Portugal en Frankrijk, de cultuurgeschiedenis  van Duitsland en de bergen in Zwitserland en Oostenrijk. Maar ook langs de overweldigende natuurvormen in Amerika, Canada en Afrika. En ja, ik zal niet verhullen dat de authentieke culturen en geschiedenis van de verschillende Spanjes op het Iberische schiereiland mij al jaren ‘piel de gallina’ kunnen bezorgen.

Als ANVR-gecertificeerd reisleider kan ik beamen dat deelnemen aan een mooie groepsreis voor nieuwe energie zorgt en kan resulteren in verdiepende vriendschappen. Zie ook: https://www.src-reizen.nl/over-src/reisleider/stephan-peters

 

‘Wie reist is rijk, het is vaak alleen een kwestie van de eerste stap zetten.’

 

Stephan Peters – Mensenwerk

Managen, inspireren, coachen, motiveren en reflecteren. Meer dan dertig jaar mijn dagelijkse uitdaging. Aan succes bouwen, samen met collega’s, klanten, leveranciers en andere belanghebbenden.

Copyright © 2016 Stephan Peters