Stephan Peters – management
Wat is het juiste tijdstip om eens kritisch en dus vanuit een zekere kwetsbaarheid na te denken over de organisatie, strategie en de toekomst? Iedereen heeft van tijd tot tijd die spiegel nodig. 

Waarom verlegt de organisatie niet voldoende zijn koers en blijven de structuren in de organisatie zo star aanwezig? 

SPAIN (Stephan Peters – Advies & Interim)  is de combinatie van vele jaren ervaring algemene directie, vertrouwenspersoon en trainer/coach. Ik werk op interimbasis of voor diverse disciplines met een ‘human touch’. Mijn focus ligt daarbij op een algemene resultaatverbetering van de organisatie door processen, werkplezier én de getallen onderaan de streep als onderling communicerende vaten beter te laten functioneren. 

Mooie woorden maar concretiseren in een organisatie vraagt om duidelijkheid en draagvlak. Precies daarom bestaat mijn ondersteuning niet alleen uit strategisch advies maar ook uit het doelgericht trainen van teams en het coachen van individuele medewerkers. 

 

‘Vertrouwen, respect en draagvlak beginnen daar waar je ze zelf eerst hebt gegeven.’

Stephan Peters – Mensenwerk

Managen, inspireren, coachen, motiveren en reflecteren. Meer dan dertig jaar mijn dagelijkse uitdaging. Aan succes bouwen, samen met collega’s, klanten, leveranciers en andere belanghebbenden.

Copyright © 2016 Stephan Peters