Stephan Peters – management

Wat is het juiste tijdstip om eens kritisch en dus vanuit een zekere kwetsbaarheid na te denken over de organisatie, strategie en de toekomst? Iedereen heeft van tijd tot tijd die spiegel nodig. 

Waarom verlegt de organisatie niet voldoende zijn koers en blijven de structuren in de organisatie zo star aanwezig? De wereld buiten wacht niet en transformeert steeds sneller.

 

Onder de naam SPAIN (Stephan Peters – Advies & Interim)  werk ik op interim- of projectbasis ten behoeve van algemene directie, sales- en projectmanagement, verandermanagement en workflow optimalisatie. Alle disciplines met een ‘human touch’. Mijn focus ligt daarbij op resultaatverbetering door proces optimalisatie, werkplezier én de getallen onderaan de streep als onderling communicerende vaten te laten functioneren.

Mooie woorden maar concretiseren in een organisatie vraagt om duidelijkheid en draagvlak. Naast strategisch advies en tactisch support bestrijkt mijn werkterrein dan ook het aansturen van teams en de coaching van individuele medewerkers. Naast een beter resultaat samen iets nét zo belangrijks op de kaart zetten. Want leven we om te werken of worden doel en middel niet al te vaak verwisseld wanneer we over succes en geluk praten?

‘Vertrouwen, respect en draagvlak beginnen daar waar je ze zelf eerst hebt gegeven.’

Stephan Peters – Mensenwerk

Managen, inspireren, coachen, motiveren en reflecteren. Meer dan dertig jaar mijn dagelijkse uitdaging. Aan succes bouwen, samen met collega’s, klanten, leveranciers en andere belanghebbenden.

Copyright © 2016 Stephan Peters